Bedankt voor je recensie!

  1. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Foto's
Wilhelmina

Natuurlijk weer heerlijk gegeten. Genoten ook van de persoonlijke service.
Nico&Marianne, weer bedankt. We zullen jullie nooit vergeten. Tot ziens hier of daar.

  • Eten & drinken 10.0
  • Service 10.0
  • Sfeer 10.0
  • Prijs/Kwaliteit 10.0
  • Eindcijfer 10.0
Meer recensies

Wilhelmina Düren-Hees
Elke 1e woensdag van de maand genoten van een heerlijk Seniorenmenu voor € 14,50. Vanavond weer! Benieuwd wat er vandaag op het 2 keuzemenu staat. Tot rond 17:30 uur! P.s.: vanaf 18:00uur gratis parkeren voor of tegenover de deur!!! Tram 1 stopt schuin voor de deur!!!

Mees van den Bosch
Net een zeer geslaagd kerstdiner achter de rug. Met 11 heel enthousiaste personen (kleinkinderen uit Japan en Noorwegen waren hier !!!) Niet alleen het totale menu (ditmaal heel goede kaasplank !) maar ook de fantastische én enthousiaste bediening verdient een pluim. Met genoegen denken mijn vrouw en ik terug op 'n TOP-kerstmenu. MEES & BETTY van den BOSCH

vdmeijden
helemaal top een dikke tien voor alles nogmaals bedankt

Aadmeul
Mocht een heerlijk kindermenu bestellen. Helemaal top!!!! Aadje

Mees van den Bosch
Wat een goed idee: STAMPPOTTENBUFFET !!! Een oud gezegd zegt: Het oog is groter dan de maag. Klopt aardig. Pap zeggen ging nog net !

Mees van den Bosch
Kerstdiner 2014 zorgde voor tevreden gasten en dan zijn mijn vrouw en ik het ook, maar niet alleen daar om. Het was ook een uitstekend diner....met (laten we eerlijk zijn) een klein minpuntje: het magere kaasplankje. De Kopen Pan onwaardig. Mees van den Bosch

Mees van den Bosch
Met mijn kleindochter en haar vriend (met vakantie uit Tokyo naar Delft gekomen) van een héérlijk diner genoten. Lekker en....vriendelijke (en goede) bediening. Dat belooft straks (met de andere kleinkinderen en kinderen) een mooi Kerstdiner te worden ! Mees en Betty van den Bosch

Wilhelmina
Samen met andere leden van ANBO-Delft en 3 gasten weer heerlijk gegeten op de 1e woensdag van de maand juni. Genoten van het speciale 2 gangenmenu. 't Is elke maand weer een verrassing en altijd een schot in de roos. Goed verzorgt door het serviceteam onder leiding van Marianne. Zo gezellig. Aanbevolen voor andere ANBO-Delftleden, die dit nog niet eerder probeerden. Maar uiteraard voor iedereen een aanrader, ook op andere dagen lekker gegeten voor goede prijzen. En er zijn ook andere leuke aanbiedingen.

Leo Kramer
Wij hebben zaterdag 31-05-2014 met onze gasten bij De koperenpan voorteffelijk gegeten, ook onze gasten vonden alle gerechten top, ook de bediening was perfect vandaar dat wij zeggen; de Koperenpan is echt een anrader.

Leo en Hanny Kramer
Om de twee jaar gaan we met Belgische fam. leden eten, die willen alleen maar bij de Koperen Pan omdat het daar zo gezellig is, fantastisch eten, bediening is goed, in een woord geweldig.

Rudy N
I have eaten in De Koperan Pan many times. Always top notch food. I had a Steak tartar there last week and it was delicious!!

E. van Raalte
Vandaag weer gegeten in de Koperen Pan. Ik kan erg kritisch zijn maar ik zou werkelijk niet weten wat er beter kan. De ontvangst (jassen werden aangenomen), de bediening (prettig en steeds op het goede moment), lekkere wijn (op advies), heerlijk eten in een rustige sfeer, alles is even perfect. Hartelijk dank!

Willem Mook
Bedankt we hebben heerlijk bij jullie gegeten met ons gezelschap voor iedereen aan te raden voor de liefhebbers ook de pilsjes waren lekker. Tot ziens Willem en Leny Sport Cafe De Mookies

E.C. Meijer-Schnell, arts
Al jaren lunch ik met vriendinnen in de Koperen Pan. De kwaliteit is zeer goed en de bediening erg vriendelijk. Nergens in Delft heb ik beter geluncht. Dit mede namens Margot Arbocz.

Arien en Bernard van den Bosch
27-10-2012 Geweldig lekker gegeten en gedronken alles tot in de puntjes verzorg. De ontvangst en de bediening was echt fantastisch,en voor een prijs die zeer redelijk is.Echt voor herhaling vatbaar.

Jacques Nieuwlaat
ik wil jullie allemaal bedanken voor de heerlijke avond die we afgelopen dinsdag hebben gehad. Het eten was heerlijk, de bediening prettig en de sfeer zeer goed. Ik kom zeker binnenkort terug Met vriendelijke groet, Jacques Nieuwlaat

Irene
4 Sept; Heerlijk gegeten en gedronken. Ik kan het iedereen aanraden,als ze verstand van eten hebben! Alles was perfekt,onze complimenten,een echte aanrader!

Ineke en Wim Berg
Sinds een aantal jaren worden onze verjaardagen met een etentje in de Koperen Pan gevierd. Van een klein gezelschap is het uitgegroeid tot 11 personen, waarop we deze keer besloten hebben in overleg met Nico een menu samen te stellen. Alle gasten waren vol lof over de geserveerde gerechten. Het feit dat we er regelmatig terugkomen geeft blijk van een goede ambiance, voortreffelijke keuken en uitstekende bediening. Kortom: beslist aan te bevelen.

Huib van Leeuwen
Geweldig sfeervolle zaak waar alles klopt, klasse!!

Henk noot
Super gegeten chefkok weet wat hij doet en de gastheer kan goed vertellen over de wijn en de wijnspijs combinatie. de dames in de bediening zijn gezellig en kan zien dat het hier wel goed zit! Ga zo door mensen

J.W. de Ridder
Wij hebben op zaterdag 4 september met onze kinderen onze 54e trouwdag gevierd met een diner in de Koperen Pan. De maaltijd was voortreffelijk, de bediening uitstekend en de gezelligheid fantastisch. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Fam. de Ridder

Andre´(Loodje)van den Heuvel
HALLO NICO , HET WAS ERG LEKKER.VLG AUS Koblenz

René Hamer
een toprestaurant, waar je allerhartelijkst wordt ontvangen de sfeer is heel gemoedelijk en prettig. de bediening is heel attent en vriendelijk.